ThemeRepublic

Premium Joomla Templates

  • Categories
    Categories
    View categories that are created for the site and filter discussions by categories.
teacherdavids on Monday, November 25 2013, 01:27 PM

Clarion template not available on Android phone

0
I thought I had this issue fixed. However, is back. Site will not display on Android phone. See attached photos.
       
  • Replied by zahir on Monday, November 25 2013, 02:39 PM · Hide · #1
    Hi Teacherdavids,

    I need some clarification on how you've structured your site. I logged into the backend using the access details you sent me earlier and have tried to see what may be causing this. The template seems to show up when viewing the site at www.website.com/joomla254 but fails to load when accessed from the root domain at www.website.com

    Can you let me know where joomla is installed and if it is indeed installed under joomla254 directory, how are you performing the redirection on the homepage?
  •  
  • Replied by teacherdavids on Tuesday, November 26 2013, 01:22 AM · Hide · #2
    The configuration file in the root directory points to the live site at www.website.com/joomla254. And it is installed there. I have never run into this before with the Neutrino theme so find it strange that I experience it with the Clarion theme.
  •  
  • Replied by teacherdavids on Tuesday, November 26 2013, 07:36 AM · Hide · #3
    I have now copied the Clarion template into the templates directory in the root of my site as well as leaving it in www.website.com/joomla254. I have been playing with the website on both computer and phone and so far seems to be functioning well. However, cannot get rid of the "Clarion" logo on the pages. I have resized my own logo (logo.png) to the 200x70 to match the size of the "Clarion" logo so that it will show properly. I have copied it into both the ../images and ../joomla254 files as well as the ../templates/images and ../joomla254/templates/images directories but does not show up on the website. Have looked at the css file and it seems to only point to a file named "logo.png"... so a bit frustrating.
  •  
  • Replied by teacherdavids on Tuesday, November 26 2013, 08:02 AM · Hide · #4
    Ok, well not functioning well. Clarion now does not call up the Login module on the home page. I have to navigate to another page before it is called up. When the Login menu is displayed, it is not formatted correctly. Also, cannot change back to my favicon.

    All right, have spent too much time on this and have had enough. Will not be using this and remove it from default status and uninstall. :(
  •  
  •  
    Replied by zahir on Tuesday, November 26 2013, 08:44 AM · Hide · #5
    Im sorry to hear this. If you are interested in getting this up and running, please provide a little more info on your site:
    I have now copied the Clarion template into the templates directory in the root of my site as well as leaving it in www.website.com/joomla254

    From what you've said above, you seem to be running 2 instances of Joomla, one on website.com and the other under website.com/joomla254? Is that correct?
    Also, have you been clearing the template cache (and joomla cache if enabled) after changes?
    I really cannot help if I do not have access to your site or know how your site is structured. For "normal" joomla installs - this is never an issue so we've never had this problem before. If you still want to get this up and running, please email me a super user joomla account and ftp access - that would give me all the info in need.
Your Response
Please login first in order for you to submit comments

Recent Themes

The Joomla!™ name is used under a limited license from Open Source Matters in the United Statesand other countries.
ThemeRepublic.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.